Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végleg eltűnhetnek Ugandából a hamis mobilok

Az ugandai Telekommunikációs Bizottság vezetője, Godfrey Mutable bejelentette: még februárban elkezdik kivonni a forgalomból az országban lévő hamis mobiltelefonokat.

0 Tovább

Vonzza a hamisítókat az amerikai focidöntő

Ugyan még három nap hátra van a Super Bowl-ig, vagyis az amerikai futballdöntő kezdetéig, de már most 20 millió dollárnál jár a szövetségi hatóságok által lefoglalt focis hamisítványok értéke.

0 Tovább

Egyre több árut foglalnak le Olaszországban

A tavalyi évben az olasz hatóságok 130 millió darab hamis árut foglaltak le, az autóalkatrészektől kezdve a szépségápolási cikkekig szinte minden termékkör érintett volt. A 2012-es adatokhoz mérve ez 25 %-os növekedést jelent.

0 Tovább

Lefolyóból kerültek elő a hamis pókerzsetonok

Különös módon oldódott meg az Atlantic Cityben zajló pókertornán felfedezett hamis zsetonok ügye, amelyről mi is beszámoltunk a múlt héten. Történt ugyanis, hogy a verseny leállítását követően az egyik patinás városi szállóban, a Harrah's -ban váratlanul eldugult az egyik szoba lefolyója. Ez még nem is lett volna különösebben szokatlan a hotelben, a dugulás okán azonban a sokat látott karbantartók is meglepődtek. A csatorna ugyanis tele volt a Borgata kaszinó logójával ellátott pókerzsetonokkal.

0 Tovább

Elmaradt a pókerverseny a hamis zsetonok miatt

Egy 2 millió dolláros pókertornát kellett a helyi játékfelügyeletnek leállítania a hétvégén az Egyesült Államok második legnagyobb kaszinóvárosában, Atlantic Cityben, mivel néhány játékosnál hamis zsetonokat találtak.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek