Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

eBay árverés: dizájner táskákkal a hamisítás ellen

Március 18-a és 25-e között kilencven darab egyedi táskára lehet licitálni az eBay oldalán, amelyet kilencven dizájner tervezett az aukciós oldal You Can't Fake Fashion című kampányához.

90 dizájner - 90 táska (Kép forrása: WWD)

0 Tovább

Ingyen személyiséglopás minden vásárláshoz!

A hamisítók ígéreteiről rántja le a leplet az az ötletes weboldal, amely rámutat, a vonzónak tűnő üzleti ajánlatok mögött valójában komoly károkat okozó átverések vannak. A hamisítványok esetében mindig igaz a mondás: túl szép, hogy igaz legyen!

0 Tovább

Melyiket vennéd be?

Eredeti? Hamis? Melyiket venné be? - teszi fel a kérdést a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) által 2013. március 6-án indított gyógyszerhamisítás elleni kampány. Az akció az online gyógyszervásárlás veszélyeire hívja fel a figyelmet, és hasznos tanácsokkal segít az illegális, és veszélyes szerek elkerülésében.

1 Tovább

„Csakeredeti”: játékos informatikai vetélkedő diákoknak

A Microsoft idén is útjára indítja a 2012-ben nagy sikerrel megrendezett "Csakeredeti" oktatási programot, amely egy országos vetélkedőn keresztül igyekszik egyértelmű képet adni a fiatalok számára a szoftverekkel és egyéb termékekkel kapcsolatos szerzői jogokról, és a biztonságosabb internethasználatról.

0 Tovább

Fröcsögő vérrel ijesztik el a kalózokat

Ötletes trailerrel álltak elő egy új horror komédia alkotói: a szokványos kalózkodás elleni kliséket kikerülve vértől fröcsögő jelenetekkel illusztrálják a kalózkodás veszélyeit. A John Dies at the End trailere szerint a különböző fájdalmas halálnemek elkerülésére egy megoldás van, mégpedig a legális hozzáférés.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek