Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamisítvány leplezi le az új Samsung Note-ot?

Ahogy közeledik a Samsung új csúcskészülékének, a harmadik generációs Galaxy Note-nak a premierje, egyre több információ szivárog ki róla. A külső megjelenését viszont mindezidáig jól titkolták a koreai cég képviselői. Mindezidáig, mert lehet, hogy egy koppintásokra specializálódott kínai gyártó már le is leplezte a designt legújabb telefonjával.

0 Tovább

Eredeti még nincs, de a klónja már kapható

A Samsung még nem is dobta piacra a Galaxy Note 3-as kiadását, de a kínai gyártók már megjelentették a maguk készülékét. A replika telefon-táblagépen ugyan nem szerepel a Samsung márkaneve, de a készülék egy az egyben követi a Galaxy sorozat formatervezését.

0 Tovább

Tudomány a hamisítás ellen

Egy innovatív tudományos megoldás szerint aranytartalmú nanorészecskék is kerülhetnek mindennapi használati cikkeinkbe annak érdekében, hogy ezek eredetiségét igazolják. Mivel az arany nem minősül mérgező anyagnak, ezért élelmiszerek, gyógyszerek eredetiségigazolására is használnák.

Az NBC Learn által bemutatott riport szerint a Michigan Állami Egyetem (MSU) kutatóközpontjában fejlesztett hamisítás elleni technológia azon az ötleten alapul, hogy a termékek egyfajta nyomkövető anyagot tartalmazzanak, amely ellenőrizhetővé teszi ezeket és igazolja valódiságukat.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek