Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koppintott autók a világ legdrágább játékában

Hiába vált a világ legköltségesebb, és egyben a legkelendőbb videojátékává a múlt héten megjelent GTA V, van amire így sem jutott pénz, és itt a játékban szereplő autók jogdíjaira gondolunk. Vagy a valódi autók koppintása is csak a játék által nyújtott görbe tükör része? Döntsétek el ti! A National Post gyűjtése következik.

1 Tovább

Kalózzenével hirdet az Audi?

Társadalmi célú programok támogatását vállalta az Audi annak a megállapodásnak a részeként, amelyet szerzői jogi jogsértés okán Eminem lemezkiadójával kötött. Az Eight Mile Style LLC azért kezdeményezett eljárást az Audi ellen, mivel az autógyár Audi A6 Avant modelljének online promóciós videójában olyan zenei aláfestést használ, ami jelentős hasonlóságot mutat az amerikai rapper Lose Yourself című számával. A dal a 8 mérföld című filmben hangzott el, és már a Chrysler is használta Eminem együttműködésével egy kampánya során.

A Hamburgban indított per eredményeként az Audi elismerte hibáját, és szellemitulajdon-védelmi elkötelezettségét hangsúlyozva vállalta, hogy kártérítésképpen jelentősebb összegekkel támogat Detroit városban indított társadalmi célú programokat. Az összeget nem hozták nyilvánosságra.

A zenei egyezés még a kevésbé éles hallásúak számára is egyértelmű, hallgassátok csak!

Lose Yourself az Audi szerint:

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek