Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lángolva végzik a hamisítványok

Kiválóan szórakoznak a készítők, miközben megsemmisítik a hamis Pokémon kártyákat mai videónk tanúsága szerint. Az sajnos nem derül ki az anyagból, hogy feldühödött gyűjtőkről, pórul járt vásárlókról vagy csak unatkozó fiatalokról van szó, mindenesetre drasztikus megoldást választva szabadulnak meg a hamisítványoktól: felgyújtják azokat.

Korábban már írtunk a hamis Pokémon kártyákról egy oktatófilm kapcsán, amely segít eligazodni a hamis és eredeti darabok között. A bejegyzést IDE kattintva olvashatjátok el. Ami a legfontosabb, hogy az eredeti Pokémon kártyák szigorú sztenderdek szerint készülnek, így a vásárlásnál figyeljetek a minőségre, a színre, a használt betűtípusokra, a kép és a szöveg egymáshoz viszonyított elhelyezésére.

A videó készítői a fent bemutatott módszeren túl más "erőszakos" megoldással is kísérleteztek a hamisítványok megsemmisítése során, többek között turmixolták és rájuk lőttek. Ezeket IDE kattintva láthatjátok.

0 Tovább

Hamis Pokémon kártyák?!

Most találtuk ezt a rövid kis oktatófilmet a hamis Pokémon kártyákról. (Ilyen akkor van még vagy újra divatos?) Igazából kissé nehéz eldönteni, hogy a tanácsadó jellegű anyag kiknek szól, gyűjtő gyerekeknek vagy a vásárló felnőtteknek. Az ifjabbaknak mutatja be, mire figyeljenek, de azért mégis apu-anyu fizet ezekért...

Szóval, ha gyűjtők vagytok, akkor a videó szerint a legbiztosabb megoldás, ha van egy eredeti példányotok, amivel összevethetitek a megvásárolni kívánt darabot. Ha ilyen nincs, akkor nem árt, ha tudjátok, hogy az eredeti Pokémon kártyák szigorú sztenderdek szerint készülnek, így a vásárlásnál figyeljetek a minőségre, a színre, a használt betűtípusokra, a kép és a szöveg egymáshoz viszonyított elhelyezésére. 

Még egy érdekesség: a Pokémon kártyacsomagokba mindig meghatározott sorrendben kerülnek bele a kártyák, ha ezeket nem az elvárt sorrendben találjátok, akkor a szett bizonyosan hamisítvány!

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek