Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kína lekoppintotta az Apache helikoptert?

Az AH-64D típusjelzésű Apache helikopter a modern hadviselés egyik leghalálosabb fegyverének számít, és mivel az amerikai hadsereg leghatékonyabb eszköze, hétpecsétes lakat alatt őrzik a gépeket és az azokban használt technológiákat. Így igencsak meglepődhettek a szuperhatalom katonai vezetői, amikor a hétvégén egy tökéletesen épnek tűnő példányról készült fotóra bukkantak, egyenesen Kínából.

3 Tovább

Kína a képzeletbeli repülő autót is koppintotta

Manapság már világszínvonalú autógyártás folyik Kínában, persze ettől függetlenül a kínai autók nagy része még mindig hasonlít a nyugati márkák jól fogyó típusaira. Az 1960-as években azonban még nem, hogy fejlett autógyártás, de ipar sem nagyon volt az akkoriban agrárországnak számító államban. Álmodni azonban már akkor is nagyot mertek, például egy repülőautót.

0 Tovább

Like cipők, Smile kóla és a többiek

Miközben az internetet böngésszük a legújabb hamisítási, vagy kalózkodási hírekre vadászva, időről-időre belebotlunk egy-egy viccesebb összeállításba. Ezeket rendszerint meg is osztjuk veletek itt, a blogon. Nos, ma sem lesz ez másképp! Jelentjük, megtaláltuk az eddigi legbővebb és legszórakoztatóbb válogatást a hamis kínai márkák világáról.

0 Tovább

A kamu bevásárlóközpont

Még egy ilyen plázát nem találni sehol a világon, mint a kínai Senjang városában székelő Wanda bevásárlóközpont. Ha itt végig sétál az ember, több mint ismerős márkák üzleteibe futhat bele. Sorban következnek egymás után a Herwés, a Cnanel, a Häagen Dezs és a Starbocks üzletei. Álljunk csak meg! Mintha valami nem stimmelne!

0 Tovább

Hong Kong felett mindig kék az ég

A valóságban persze elég gyakori, hogy nem hogy az égboltot, de a szemközti épületeket sem látják az emberek a zsúfolt metropolisz népszerű tengerparti kilátóhelyéről. A nagyszerű kínai vezetőknek azonban, ahogy minden másra is, így erre is van megoldásuk.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek