Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még mindig milliós a Megaupload látogatottsága

Bár több mint egy éve nem működik, az Alexa netstatisztikája szerint havonta még mindig milliónyi látogató keresi fel a Megaupload oldalát. A portál jelenleg egyike a világ 2500 legforgalmasabb weblapjának.

Az oldal bezárására figyelmeztető hatósági banner (Forrás: Wikipédia)

0 Tovább

Máris tesztelgetik a Mega eltávolítási eljárását

Az internet történetében minden bizonnyal a Mega indulása az, amelyet talán a valaha volt legnagyobb figyelem övezett. Internetes szakértők, szakújságírók, felhasználók, és természetesen jogvédők hada lesi árgus szemekkel, hogy a szerzői jogsértés miatt eljárás alatt álló Kim Dotcom új projektje hogyan teljesít.

0 Tovább

Ki pénzeli Kim Dotcomot?

Aki kicsit is követi a Kim Dotcom-sztorit, joggal gondolkodhat el azon, hogy az ex-Megaupload vezérnek honnan van pénze beindítani egy új üzletet, mikor az ellene zajló hatósági eljárás során minden vagyonát zárolták? Ismerjétek meg Tony Lentino-t, Dotcom barátját és a Mega vezetőjét.

Tony Lentino, a Mega vezetője

0 Tovább

Dotcom-per: az eljárásnak hála megvásárolhatja otthonát?

Furcsa "mellékhatása" lett a Kim Dotcom ellen zajló hatósági eljárásnak. Feltételes szabadlábra bocsátása után a szerzői jogi visszaéléssel vádolt internetmogul nem hagyhatja el Új-Zélandot, így viszont elég időt tartózkodott egyhuzamban az országban ahhoz, hogy lehetősége nyíljon az ingatlanvásárlásra. Befagyasztott számlái miatt persze kérdés, hogy miből fizetne.

A Dotcom-villa bejárata

0 Tovább

Dotcom testsúlyával viccelt a sörmárka

Sértőnek találta, ezért levetette azokat a hirdetéseket az új-zélandi reklámfelügyeleti hivatal, amely a kalózkodás miatt nemzetközi szinten hírhedtté vált Kim Dotcom testsúlyával próbált viccelni.

Tui plakát egy házfalon

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek