Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elektromosság lett a hamis alkoholból

Úttörő projektet valósítottak meg a brit hatóságok Lincolnshire régióban: a körzetben lefoglalt alkoholos italokat újrahasznosították, méghozzá úgy, hogy az italokból elektromosságot állítottak elő. Ezzel a módszerrel társadalmilag hasznossá tehetők az egyébként káros hamisítványok.

Megsemmisítésre váró italos dobozok

0 Tovább

Hamisítvány? Tűzre vele!

Újabb demonstratív megsemmisítő akciót hajtott végre Kína: összesen 21 millió font értékű hamis terméket égettek el, hogy ezzel is bizonyítsák az ország jogvédelmi elkötelezettségét.

0 Tovább

3000 liter bor folyik el a csatornába…

A kínai hatóságok látványos akció keretében semmisítettek meg összesen 3000 liter hamisított vörösbort. A 40 millió jüan (USD 6,5 millió) értékű hamis Lafite címkézésű italokat tavaly foglalták le egy helyi hamisító üzemben. Ahogy az alábbi fotók is mutatják, a vöröslő hamisítványok a csatornában végezték.

3 Tovább

Tégla kontra hamis parfüm

Egy hamisítvány megsemmisítős videót találtunk mára, amelyben a pórul járt vásárló határozott mozdulattal töri össze az eBay-en vásárolt hamis parfümöt. A hamisítvány megsemmisítésére a pénz visszafizetési garancia érvényesítése érdekében volt szükség.

Internetes vásárlás során sajnos könnyen előfordulhat, hogy minden szándékunk ellenére hamisítványba futunk. Az online piacok, mint az eBay is, rendelkeznek irányelvekkel arra az esetre vonatkozóan, ha a vevő a termék készhez vételét követően észleli, hogy átverték, ezért panaszt tesz. Ilyen esetben az eBay természetesen visszatéríti a vételárat, de cserébe kérheti, hogy a vevő semmisítse meg a terméket, és a megsemmisítést dokumentálja is. Erre példa az alábbi videó, amelyben a pórul járt vevő egy téglával zúzza össze a hamisított Chanel parfümöt.

0 Tovább

Megígérték, felderítették, felszámolták

Hamisítványok megsemmisítéséről készült videót mutatunk ma, amelyben egy ismert háztartási márka utánzatainak összezúzását mutatja. Az anyagban a márka képviselője beszél hamisítás elleni fellépésük eredményességéről.

0 Tovább
«
1234

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek