Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb halálos áldozat a hamis iPhone töltő miatt

Égésnyomokkal a testén holtan találtak egy 28 éves thaiföldi férfit. A férfi egy iPhone 4s-t tartott a kezében, ami egy nem Apple márkájú töltőhöz volt csatlakoztatva.


0 Tovább

Csereprogramot hirdet az Apple a hamis adapterekre

Az elmúlt hónapban többször is beszámoltunk arról, hogy hamis iPhone töltők súlyos áramütéseket okoznak világszerte. Miután egy tragikus esetben a hamisítvány használata halálos áldozattal járt, a kaliforniai cég alapos vizsgálatokat indított, és hogy megelőzze a további sérüléseket csereprogramot hirdetett a hamis adapterekhez.

0 Tovább

Újabb hamis töltő okozott áramütést!

Bő egy héttel azt követően, hogy bejárta a világsajtót a hír, miszerint halálos áramütést szenvedett egy fiatal kínai nő miközben töltőn lévő iPhone telefonján telefonált, egy újabb hasonló hír került nyilvánosságra. Egy férfi azonos körülmények között szenvedett balesetet. Mindkét esetben felmerült a gyanúja annak, hogy az iPhone készülékek töltője hamis lehetett.

Áramütést okozó hamisítvány?

0 Tovább

Áramütést okozott a hamis töltő

Hamis Apple töltő rázott meg egy férfit Nagy-Britanniában. Az eszköz nem felelt meg a biztonsági előírásoknak, ráadásul a feltölteni szándékozott zenelejátszó eszközt is tönkretette.

A balesetet okozó hamisítvány

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek