Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hong Kong felett mindig kék az ég

A valóságban persze elég gyakori, hogy nem hogy az égboltot, de a szemközti épületeket sem látják az emberek a zsúfolt metropolisz népszerű tengerparti kilátóhelyéről. A nagyszerű kínai vezetőknek azonban, ahogy minden másra is, így erre is van megoldásuk.

0 Tovább

Gyártótól a fogyasztóig

Aki követi a gyógyszerhamisítással foglalkozó híreket, az bizonyára hallott már azon eredetiségigazoló eljárásokról, amelyek a gyártótól a fogyasztóig az ellátási lánc minden eleme számára lehetővé teszik, hogy az adott készítmény megbízhatóságáról megbizonyosodjon. Hogy ez valójában hogyan is működik, azt kiválóan illusztrálja az alábbi reklámfilm, amely egy, a cloud computing lehetőségeit kihasználó technológiát mutat be.

A videó a gyógyszerhamisítás problematikájának bemutatását követően szemléletes grafikával teszi közérthetővé az eredetiségigazoló eljárást (hol és hogyan használják, mit mutatnak a kódok), és ennek előnyeit.

Nekünk, az ilyen és ehhez hasonló technológiákban különösen tetszik, hogy a fogyasztók, azaz mi magunk is könnyedén meggyőződhetünk a megvásárolni és beszedni kívánt gyógyszer valódiságáról és megbízhatóságáról. 

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek