Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az utóbbi évek legnagyobb kínai koppintásai

Színes "kis" összeállítással szolgált a Business Insider a napokban, melyben összegyűjtötték az elmúlt pár év legérdekesebb, illetve a legpofátlanabb kínai koppintásait. Ebből a gyűjtésből szemezgettünk nektek.

0 Tovább

A Microsoft saját weboldalait vádolta meg kalózkodással

Manapság annyira sok illegális, kalóz tartalom található az interneten, hogy az olyan nagy jogtulajdonosok, mint például a Microsoft, nem engedhetik meg maguknak, hogy emberi erővel derítsék fel az egyes eseteket. Így ezek a cégek, köztük a szoftveróriás is, automatikusan működő szolgáltatásokat vesznek igénybe, hogy a Digital Millenium Copyright Act-ra (DMCA) hivatkozva eltávolítási kérelmeket nyújthassank be a kalóz oldalak ellen. A Microsoft automata kérvényezője, a LeakID, a napokban viszont egy megmosolyogtató hibát okozott, a cég oldalait próbálta meg töröltetni a Google adatbázisából.

0 Tovább

Blackberry vs. Black Barry

Egy amerikai komikus, Michael Jr. videóját ajánljuk nektek mára, amelyben jogsértési pert kíván indítani az egyik legnagyobb telekommunikációs cég ellen. Hogy miért? Mert Blackberry, akarom mondani Black Barry az ő ötlete. Vicces, de tényleg.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek