Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közelednek az ünnepek, újabb adag hamiskás játék

Ahogy közeledik a december, egyre sürgetőbbé válik a gondolat, hogy szeretteink számára, időben beszerezzük az ajándékokat. A gyerekek esetében pedig különösen nehéz lehet eltalálni a megfelelő játékot, néha még akkor is, ha különösen sokat nyavalyog a csemete a hőn áhított babáért vagy akciófiguráért. Pláne, ha ilyen hamisítványokba is belefuthat az ember, mint amilyeneket a likes.com gyűjtött össze.

1 Tovább

A béna játékkoppintások visszatérnek

Ugyan a közelmúltban egy elég bő válogatást osztottunk meg veletek az elfajzott gyermekjátékokról, azért még így is sikerült kihagyni pár érdekfeszítő darabot a legfélresikerültebbek közül. Olybá tűnik, hogy még van némi muníciója a hamisítóknak. A Knockoffs&Bootlegs tumblr gyűjtése következik.

0 Tovább

A legfélresikerültebb gyermekjáték koppintások

A cím magáért beszél, hihetetlenül félresikerült hamis gyermekjátékok következnek, a The FWOOSH nevű akciófigura gyűjtő közösség ugyanis összeszedte a valaha forgalomba került legbénább hamis figurákat olyan szuperhősökről, mint például Specialman! Hopp, várjunk csak… Superman! Ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemek következnek!

2 Tovább

Pocket Monica és Politic Pat

Bugyutábbnál bugyutább verzióban készülnek a hamis játékok a hamisítók üzemeiben. Néha nevetségesek, máskor ijesztőek, és olykor teljesen értelmezhetetlenek. Az alábbi videó szerint például Pokémon politikus lett, a Robotzsaru pedig polgári nevet választott.

0 Tovább

Sírva fakad a gyerek, ha ezeket meglátja!

A hamisítás egyik különösen aggasztó ága a gyermekeknek szánt játékok hamisítása. A legális gyártók szigorú, a kicsik biztonságát és egészségét szem előtt tartó minőségi előírásoknak és szabványoknak megfelelően kell gyártsák termékeiket. A hamisítók azonban csak a profitot tartják szem előtt, és nem foglalkoznak azzal, ha a játék ólomtartalma túl magas, a gumija mérgező, esetleg termékük baleset- vagy fulladásveszélyes, ugyanígy azzal sem foglalkoznak, ha a játék ijesztő... Erre mutatunk néhány példát.

Mickey egér nem kapott veszettség ellen oltást...

0 Tovább
«
1234

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek