Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arcátlan rajzfilm-koppintások

Érdekes válogatásra bukkantunk az egyik nagy képmegosztó portálon. Olyan filmek plakátjait, illetve DVD borítóit gyűjtötte össze az egyik felhasználó, amelyek egyértelműen valamelyik nagy sikerű, széles körben ismert produkció farvizén próbálnak meg elevickélni. Az arcátlan produkciók készítői a megtévesztésig hasonló címválasztással, kinézettel és történetvezetéssel próbálják kihasználni a filmiparban kevésbé járatos DVD vásárlókat, illetve streaming szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználókat. "Utángyártott" animációs filmek a folytatásban!

0 Tovább

Kína lekoppintotta az Apache helikoptert?

Az AH-64D típusjelzésű Apache helikopter a modern hadviselés egyik leghalálosabb fegyverének számít, és mivel az amerikai hadsereg leghatékonyabb eszköze, hétpecsétes lakat alatt őrzik a gépeket és az azokban használt technológiákat. Így igencsak meglepődhettek a szuperhatalom katonai vezetői, amikor a hétvégén egy tökéletesen épnek tűnő példányról készült fotóra bukkantak, egyenesen Kínából.

3 Tovább

Szemtelenül lekoppintott Halloween-jelmezek

Ugyan nálunk Magyarországon (még) nem jött igazán divatba az amerikaiknál már régóta hagyományos Halloween "megünneplése". Ettől függetlenül a hollywoodi filmeknek és sorozatoknak köszönhetően valószínűleg mindenki tisztában van vele, hogy ekkor az emberek nagy többsége álruhába öltözik. Erre természetesen a jelmezkészítők is készülnek, és igyekeznek a legszélesebb igényeket is kielégíteni, így gyakran találkozhatunk a kínálatban ismerős kosztümökkel, pop kulturális utalásokkal. Persze a gyártók a takarékoskodás jegyében hajlamosak megspórolni az általuk elkészített jelmezek után járó jogdíjakat, így rendkívül "kreatív" módon vicces fantázianeveken dobják piacra az egyértelműen lenyúlt karaktereket. Ezekből a koppintott kosztümökből készített egy válogatást a BuzzFeed, aminek legjobb darabjait, most veletek is megosztjuk.

0 Tovább

Koppintott autók a világ legdrágább játékában

Hiába vált a világ legköltségesebb, és egyben a legkelendőbb videojátékává a múlt héten megjelent GTA V, van amire így sem jutott pénz, és itt a játékban szereplő autók jogdíjaira gondolunk. Vagy a valódi autók koppintása is csak a játék által nyújtott görbe tükör része? Döntsétek el ti! A National Post gyűjtése következik.

1 Tovább

A pékség helyett a kórházban áll a sor a Cronut koppintás miatt

Mi is írtunk már az új cukrászati őrületről a cronutról és az azzal kapcsolatos visszásságokról. Az eredeti ötletgazda ugyanis levédette a hirtelen népszerűvé vált süteményt, így elméletileg más nem árusíthatná rajta kívül. Két torontói étterem egy vásárra készülve mégis előállt egy koppintással, ami sajnos nem várt eredményre vezetett. A burger cronutot megízlelők egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak, ételmérgezés áldozatául estek.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek