Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elindult itthon is a Google Play Music

A mai napon újabb lehetősége nyílott a legális letöltésre, illetve streamingszolgáltatás igénybevételére a hazai zenerajongóknak. Ugyanis Magyarországon is elindult a Google Play Music, amiben egyrészt pénzért vásárolhatunk, másrészt ingyen tárolhatunk zenéket a Google Play zenei szekciójában. Sőt, havidíjért személyre szabott rádiót is kapunk.

0 Tovább

250 razziázó rendőr egyetlen akcióban!

Nagyszabású nemzetközi razzia keretében bezáratták az egyik legismertebb, a német nyelvterületeken élőket célzó kalózoldalt, a Kino.to-t. Az akcióban német, spanyol, francia és holland hatósági szervek vettek részt, amelyek közül csak Németországban 250 (!) tiszt és és 17 számítástechnikai specialista működött közre a vizsgálatban. A razzia során 13 személyt vettek őrizetbe, egy további személyt pedig még keresnek. Őket a portál működtetésével gyanúsítják.

A Kino.to streaming portálként működött, nem közvetlen letöltést kínált, de az illegális letöltési lehetőségeket listázta. Napi 4 millió látogatót vonzott, amellyel Németországban, Svájcban és Ausztriában egyike volt a 100 leglátogatottabb weboldalnak. Az Amerikai Mozgókép Szövetség (MPAA) szerint a linkoldal mintegy 300 ezer illegálisan közzétett tévéműsort és 66 ezer filmfájlt listázott.

Az akciót elrendelő drezdai főügyész szerint a portál profitorientáltan működött, üzemeltetői több millió eurós haszonnal dolgoztak.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek