Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kamu bevásárlóközpont

Még egy ilyen plázát nem találni sehol a világon, mint a kínai Senjang városában székelő Wanda bevásárlóközpont. Ha itt végig sétál az ember, több mint ismerős márkák üzleteibe futhat bele. Sorban következnek egymás után a Herwés, a Cnanel, a Häagen Dezs és a Starbocks üzletei. Álljunk csak meg! Mintha valami nem stimmelne!

0 Tovább

Hong Kong felett mindig kék az ég

A valóságban persze elég gyakori, hogy nem hogy az égboltot, de a szemközti épületeket sem látják az emberek a zsúfolt metropolisz népszerű tengerparti kilátóhelyéről. A nagyszerű kínai vezetőknek azonban, ahogy minden másra is, így erre is van megoldásuk.

0 Tovább

Az orosz régiségek fele hamis lehet

A Moscow Times beszámolója szerint legalább a tárgyak fele hamis lehet az oroszországi antik piacon. A károkat több millió rubeles nagyságrendűre becsülik éves szinten.

Egy valóban gyönyörű aktikvitás, a képen egy eredeti Faberge tojás látható.

0 Tovább

Az utóbbi évek legnagyobb kínai koppintásai

Színes "kis" összeállítással szolgált a Business Insider a napokban, melyben összegyűjtötték az elmúlt pár év legérdekesebb, illetve a legpofátlanabb kínai koppintásait. Ebből a gyűjtésből szemezgettünk nektek.

0 Tovább

Hamisítvány leplezi le az új Samsung Note-ot?

Ahogy közeledik a Samsung új csúcskészülékének, a harmadik generációs Galaxy Note-nak a premierje, egyre több információ szivárog ki róla. A külső megjelenését viszont mindezidáig jól titkolták a koreai cég képviselői. Mindezidáig, mert lehet, hogy egy koppintásokra specializálódott kínai gyártó már le is leplezte a designt legújabb telefonjával.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek