Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis lehetett a halálos áramütést okozó iPhone

Bejárta a világsajtót a hír, hogy egy fiatal kínai nő halálos áramütést szenvedett, miközben töltőn lévő iPhone készülékén telefonált. Szakértők szerint egy ilyen áramütés valószínűsége elég csekély, de ha a készülék vagy valamely alkatrésze nem eredeti, nő a balesetveszély kockázata.

A 23 éves Ma Ailun tragédiáját fokozza, hogy a fiatal nő augusztusban készült férjhez menni. Az Apple az esetet követően bejelentette, teljes körűen együttműködik a rendőrséggel, és maximálisan kivizsgálja a haláleset körülményeit, valamint a gyártó készülékének érintettségét.

0 Tovább

Megérkezik a csomag és már tudod, hogy átvertek!

Melyik a kisebbik rossz? Ha az internetes rendelés után kézhez vett termék hosszas szemrevételezés válik gyanússá, vagy ha megérkezik a csomag, és azonnal tudod, hogy csúnyán átvertek? Mai bejegyzésünkben az utóbbira mutatunk példát: hát így kell kinéznie egy iPhone 5 csomagolásának?!

0 Tovább

Android rendszerrel fut az kamu iPhone 5S

A kétes hírnevű kínai mobilgyártó, a GooPhone bemutatta legújabb készülékét az iPhone 5S koppintását, amellyel beelőzte az eredeti gyártó Apple még nem dobta piacra csúcstelefonja S kiadását.

Hamis iPhone 5S

0 Tovább

Elkészült az eddigi legtökéletesebb iPhone klón!

Döbbenetesen kevés időre volt szüksége a kínai hamisítóknak ahhoz, hogy elkészítsék az iPhone 5-ös klónját, ami ráadásul kivételesen jó minőségű. A ZoPhone nem csak formájában, de specifikációiban és tartozékaiban is követi eredetijét.

ZoPhone fehérben

0 Tovább

Hogyan ne vegyünk hamis iPhone 5-öst?

Vitán felül áll, hogy az Apple legújabb iPhone-ja jelenleg az egyik legkeresettebb termék világszerte. Mivel azonban egyelőre csak néhány országban kapható, a keresletre a hamisítók is reagálnak. Íme néhány tipp a hamisítványok elkerüléséhez!

2 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek