Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis Converse cipők egy kamionban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Vámosszabadi térségében 30 millió forint értékben, mintegy 15 ezer pár hamis sportcipőt foglaltak le egy szlovák kamionból.

0 Tovább

Többezer hamis gyógyszer őrizte a sofőrök álmát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei két tehergépjármű oldalkárpitjában és a sofőrök fekhelye alatt 22 millió forint értékben ötezer levél hamis gyógyszert találtak egy közúti ellenőrzés során.

A NAV által lefoglalt hamis tabletta

0 Tovább

Interneten alkudozó kereskedőkkel kampányol a holland vámhatóság

Speciálishirdetési technikát alkalmaz új internetes kampányában a holland vámhatóság, amelyben a nyaralni induló hollandok figyelmét kívánják felhívni arra, mit nem vihetnek haza szuvenírként. A retargetálás segítségével a nyaralási lehetőségek iránt böngésző netezőknek újabb és újabb kedvező ajánlatot tesznek az illegális portékát kínáló kereskedők.

0 Tovább

Hamis ruhákat foglalt le a NAV Nyíregyházán

2013. április 14-én délelőtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy vietnámi árustól több tucat hamis márkajelzésű ruházati termékeket - cipőket, melegítőket, kabátokat, pólókat, pulóvereket - foglaltak le 700 ezer forint értékben a nyíregyházi piacon.

Hamis pólók a piacon

0 Tovább

Hatékonyabb NAV ellenőrzések

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a közúti ellenőrzései alkalmával új módszert vezetett be. Ezzel az ellenőrzéssorozattal az áfacsalást akadályozzák meg, és az elmúlt hetekben már több ezer hamis árut, jelöletlen élelmiszert sikerült lefoglalni és megsemmisíteni. A lefoglalt áruk értéke meghaladja a százmillió forintot.

0 Tovább
«
1234

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek