Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legújabb kínai csemegék: rántott rókaszőr, vegyileg kezelt sertéshús

Persze a cím merő túlzás, mert egyetlen jó érzésű kínai sem szeretne rókaszőrt, vagy éppen csirke végbélnyílást a vacsorájába, ám szerencsétlenségükre Csiangszu tartomány gyanútlan lakói kérés nélkül is megkapták az említett undorító adalékanyagokat a sütőolajukba.

0 Tovább

Kiszagolhatóak lesznek a hamis parfümök

Svájci tudósoknak sikerült kifejlesztenie egy olyan "orrot", ami képes megkülönböztetni egymástól az eredeti és a hamis parfümöket.

0 Tovább

A béna játékkoppintások visszatérnek

Ugyan a közelmúltban egy elég bő válogatást osztottunk meg veletek az elfajzott gyermekjátékokról, azért még így is sikerült kihagyni pár érdekfeszítő darabot a legfélresikerültebbek közül. Olybá tűnik, hogy még van némi muníciója a hamisítóknak. A Knockoffs&Bootlegs tumblr gyűjtése következik.

0 Tovább

Hamisítványok ihlette Versace ruhákkal sokkol az énekesnő

Általában egy film, egy könyv, egy benyomás vagy egy élmény inspirálja a divattervezőket legújabb kreációjuk megalkotására. A M.I.A. művésznéven futó, brit énekesnő azonban úgy tűnik egy felettébb rendhagyó ihletforrást választott a legújabb, Versace számára készülő termékvonalához.

0 Tovább

Happy Enddel zárult a hamis mackó története

Mint ahogyan arról a múlt hónap elején beszámoltunk, egy angliai jótékonysági tombola díjai közé kalandos úton egy hamis Burberry mackó is odakeveredett, amit a cég szemfüles munkatársai hamar ki is szúrtak, és el is koboztak. A szomorúnak tűnő történetnek azonban mégis jó vége lett!

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek