Drogokkal és hamisítványokkal kereskedett az a Nagy-Britanniában élő család, amelynek tagjait a napokban ítélték letöltendő börtönbüntetésre. Az illegális üzelmeket folytató klán nem rejtette véka alá, hogy van pénzük.

A Chaudhry család, két felnőtt fiú, valamint szüleik drága otthont tartottak fenn, luxuscikkeket használtak és fényűző nyaralásokra utaztak. Kirívó életmódjukat bizonyítja a házkutatás során előkerült, Dubai-ban készült fotó, amelyen a család legfiatalabb tagja, a 26 éves Mohammed Basit Chaudhry dizájner ruhákban, kezében mintegy 20 ezer fontnyi készpénzzel pózol.

A két fiú és szüleik drogokkal és hamisítványokkal kereskedtek. Az ellenül folytatott eljárás során 250 ezer font értékben találtak hamis ruházati cikkeket, és mintegy 70 ezer font értékben marihuánát a hatóságok.

A bíróság Mohammed Basit Chaudhry-t három év szabadságvesztésre ítélte hamis ruházati cikkek értékesítése, valamint drogok terjesztési céllal történő birtoklása okán. Bátyját két év, édesapját 20 hónap, édesanyját tíz hét börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

(Via: The Daily Mail)