Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Máris rekordot döntött a Trónok harca évadzáró epizódja

Az amerikai HBO vasárnap este vetítette a nagy sikerű Trónok harca sorozat harmadik évadának befejező epizódját. Az évadzáró rész azonnal felkerült a netre, és rögtön új kalózkodási rekordot állított fel: a sugárzást követő néhány órán belül már 170 ezren osztották meg szimultán a kalózfájlt a BitTorrent rendszerén.

0 Tovább

Letöltési rekordot dönt a Trónok harca új évada

Alig néhány napja debütált a Trónok harca sorozat harmadik évada az amerikai HBO adásán, máris sejthető, hogy a George R.R. Martin regényciklusa alapján készült produkció az év legtöbbet letöltött tévésorozata lesz.

0 Tovább

Hollywoodi filmek kínai módra

Számos "szemet gyönyörködtető" hamisítványt láttunk már, de az alábbi képsorozat mégis egészen megdöbbentő. Ma a kínai fogyasztóknak szánt kalóz DVD borítókat mutatunk, amelyek hol ostoba elírásokkal vannak tarkítva, másutt más filmekből átvett karakterekkel próbálják még vonzóbbá tenni a produkciót.

Scarlett Johansson igen szép elismeréseket kapott az Elveszett jelentés című filmben nyújtott alakításáért, ahogy partnere, Bill Murray is. Viszont mit keres a filmben Dustin Hoffman és miért visel cilindert?

0 Tovább

Bejött a tavaszi tévés szezon a kalózoknak

Összesítette a tavaszi tévéműsorok letöltési mutatóit a TorrentFreak. Nem meglepő módon, a Trónok harca bizonyult a legtöbbet letöltött produkciónak.

A George R. R. Martin által jegyzett A tűz és jég dala című fantasy regényciklus alapján készült televízió sorozat második évadát érintő kalózkodás mértékéről már hetek óta folyik a szó a médiában. Sokan a gyártó és forgalmazó HBO vetítési stratégiáját hibáztatják, miszerint az exkluzív sugárzás az oka annak, hogy a rajongók ilyen nagy számba töltik le a sorozatot a kalózoldalakról. A sorozat legálisan ugyanis csak az HBO kábel előfizetőinek érhető el mind a tévében, mind online. Más legális hozzáférés nincs, csak a DVD megjelenés, ami viszont hónapokkal követi a bemutatót.

A fentiek szerint már a korábbi jóslatok is arról szóltak, hogy a tavaszi szezon legtöbbet letöltött sorozata lesz a Trónok harca. A jóslat bejött. A torrent portál gyűjtése szerint a szériát epizódonként közel 4 millióan töltötték le, amivel messze megelőzi a második helyezett Így jártam anyátokkal, illetve a harmadik befutó Agymenők című sorozatot.

A tavaszi listát letöltési adatokkal és az amerikai tévés nézettséggel alább láthatjátok.

Hogy az HBO fog-e érdemben reagálni a kritikákra, vagy fenntartja a kalózkodási szempontból kockázatos, de amúgy jövedelmező vetítési stratégiáját, az kérdéses. Mindenesetre a Trónok harca annyira népszerű a kalózok között, hogy jó eséllyel pályázik már most az év legtöbbet letöltött sorozata címére.

(Via: TorrentFreak)

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek