Számos "szemet gyönyörködtető" hamisítványt láttunk már, de az alábbi képsorozat mégis egészen megdöbbentő. Ma a kínai fogyasztóknak szánt kalóz DVD borítókat mutatunk, amelyek hol ostoba elírásokkal vannak tarkítva, másutt más filmekből átvett karakterekkel próbálják még vonzóbbá tenni a produkciót.

Scarlett Johansson igen szép elismeréseket kapott az Elveszett jelentés című filmben nyújtott alakításáért, ahogy partnere, Bill Murray is. Viszont mit keres a filmben Dustin Hoffman és miért visel cilindert?

  

Han Solo-t HOSOLO-vá keresztelték a hamisítók, majd úgy döntöttek, Arnold Schwarzenegger figurájával erősítik a Star Wars sagát. A kis Anakin fogathajtó versenye nem elég látványos vajon?

  

A Mátrix trilógia második részét kétszer is újragondolták a kalózlemezek gyártói. Előbb a sztorit (lásd piros keret) értelmezték újra, majd megtoldották egy kis felnőtt tartalommal a produkciót.

 

Az Indiana Jones filmekben mindig is fontos szereplő volt a női karakter, na de ez a nő ki? Azt is kérdezhetnénk, hogy Thor jelmeze sokkal menőbb, mint Eddard Stark-é?

  

Némi nyelvi bravúrnak hála az Oroszlánkirály és Cameron Diaz vígjátéka is új címet kapott, bár utóbbi kiadása is érdemel némi figyelmet az angolul tudóktól.

Gandalf önmagában nem elég nagy varázsló a kínai hamisítók szerint, ha szükségesnek érezték összeollózni A Gyűrű ura és a Harry Potter történet hőseit. A figyelmesebbek Kiera Knightley A Karib-tenger kalózai sorozatban játszott karakterét is kiszúrják a jobb sarokban.

(Via: Pixfans)