Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már a harmadik amerikai államban szigorodnak a hamis légzsákokkal kapcsolatos törvények

Az egyesült államokbeli Connecticut és New York után már Ohio-ban is bűncselekménynek minősül a hamis légzsákok gyártása, importálása és forgalmazása.

0 Tovább

Iskolai tantárggyá válhatnak Amerikában a szerzői jogok

Iskolai tananyaggá tenné az Egyesült Államokban egy csoport a szerzői jogok fontosságát.

0 Tovább

Kína lekoppintotta az Apache helikoptert?

Az AH-64D típusjelzésű Apache helikopter a modern hadviselés egyik leghalálosabb fegyverének számít, és mivel az amerikai hadsereg leghatékonyabb eszköze, hétpecsétes lakat alatt őrzik a gépeket és az azokban használt technológiákat. Így igencsak meglepődhettek a szuperhatalom katonai vezetői, amikor a hétvégén egy tökéletesen épnek tűnő példányról készült fotóra bukkantak, egyenesen Kínából.

3 Tovább

Keményebb eszközökkel a kalózok ellen

Az amerikai szellemi tulajdon védelmére megalakult bizottság (Commission on the Theft of American Intellectual Property) legújabb jelentésében minden eddiginél durvább eszközök bevetésére tett javaslatot a kalózok és a hamisítók ellen.

0 Tovább

Bíróságon pereskedik a milliomos borgyűjtő

Legtöbbünk, ha összetalálkozik egy üveg rossz borral, egyszerűen beleöntjük a lefolyóba némi szitkozódás közepette. Tudatosabb fogyasztók még talán a vétel helyére is ellátogatnak, hogy panaszt tegyenek az eset miatt. Nem így járt el azonban William Koch, amerikai energiamogul, miután a kétezres évek közepén szert tett néhány palack hamis régiségnek számító borra. Csalódottsága egészen a bíróságig vitte.

1 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek