Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tech óriásokat perelne Kim Dotcom

Visszavágna az őt ért "sérelemért" és szerzői jogsértési pert indítana Kim Dotcom olyan technológiai nagyágyúk ellen, mint a Twitter, a Google vagy a Facebook. Dotcom szerint ezek a cégek, és még számos másik jogtalanul használnak egy általa levédetett kétlépcsős biztonsági szabadalmat.

Dotcom Twitter oldalán hozta nyilvánosságra szándékait

0 Tovább

Jogsértésért büntették meg az Apple-t Kínában

Összesen 730 ezer jüan összegű kártérítés megfizetésére kötelezte a kínai bíróság az Apple-t, miután helyi írók könyveik illegális terjesztése okán pert indítottak a cég ellen.

0 Tovább

Jótékony célra kérte a kártérítést a fotós

Jótékony célra kért kártérítést az a New York-i fotós, akinek alkotását engedély nélkül használta fel a Donna Karen New York (DKNY) üzletei kirakatának dekorálásához. A luxuscég 25 ezer dollárt adományozott a jogsértés kompenzálása okán egy fiatalokat segítő szervezetnek.

Humans of New York (forrás: facebook.com/humansofnewyork)

0 Tovább

Szerző jogvédőket perelne jogsértés miatt a The Pirate Bay

A The Pirate Bay, a kalózmozgalom zászlóshajója, amely fennen hirdeti a megosztás és a másolás szabadságát, úgy tűnik saját farkába harapott: szerzői jogsértés miatt perelni készül a finn kalózkodás elleni mozgalmat.

Kalózstílusú kalózkodás elleni kampányoldal

11 Tovább

Kalóz felnőtt film készült A szürke ötven árnyalatából

A szürke ötven árnyalata című erotikus regény megfilmesítési jogait birtokló Universal stúdió szerzői jogsértési pert indított egy felnőtt filmeket gyártó stúdió ellen, amely E.L. James bestsellere alapján készített pornófilmet.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek