Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Reszkessetek, betörők! volt a sláger karácsonykor a szerzői jogok megsértői körében

A CEG TEK International által közölt jelentés szerint az ünnepek alatt a Macaulay Culkin főszereplésével forgatott klasszikusnak számító vígjáték volt a legkeresettebb az illegális fájlletöltők körében. A szervezet egy toplistát is összeállított a legtöbbször illegálisan letöltött karácsonyi filmekről.

0 Tovább

A 10 leggyakrabban hamisított karácsonyi ajándék

Az amerikai Better Business Bureau nevű hamisításellenes szervezet idén is elkészítette azt a listát, amelyen a hamisításnak leginkább kitett karácsonyi ajándékok szerepelnek. A lista természetesen nem tükrözheti teljes egészében az itthoni állapotokat, de valószínűleg jól jelzi, hogy milyen termékeket hamisítanak előszeretettel egy fogyasztói társadalomban.

1 Tovább

Igazi „killer” ajándék karácsonyra: a hamisítvány

A brit Sunday Mirror újságírói napokon át követték a szigetország rendőrségének munkáját, hogy feltérképezzék a hamisítványok karácsonyi piacát.

A lap annak eredt nyomába, hogy milyen termékek, és hogyan okoznak mintegy 10 milliárd font veszteséget évente a brit gazdaságnak. Az eredmények még a bulvárlap tudósítóit is meglepték. Metilalkohollal felöntött - vakságot és/vagy halált okozó vodka és whiskey, zárlatos és tűzveszélyes hajvasaló, szörnyű kiütéseket okozó hamis parfüm került a néhány nap alatt a nyomozók célkeresztjébe.

0 Tovább

Ötmillió fontnyi karácsonyi ajándékot foglaltak le!

Megközelítőleg ötmillió font értékű hamis terméket foglaltak le a brit hatóságok Felixstowe kikötőjében az elmúlt két hónapban. A hamisított csizmák, kozmetikumok, táskák a karácsonyi piacra érkeztek.

0 Tovább

Kiskarácsony, nagykarácsony

Minden kedves olvasójának nagyon boldog karácsonyt kíván a NoKamu blog csapata!

0 Tovább
«
123

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek