Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A népszerű sorozat alkotói felveszik a kesztyűt

Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű, többszörös Emmy győztes, The Walking Dead című zombis-drámasorozat készítői úgy döntöttek, hogy szakítanak a hagyományokkal, és a jövőben nem késleltetik az új epizódok megjelentetését az első sugárzáshoz képest.

0 Tovább

Máris rekordot döntött a Trónok harca évadzáró epizódja

Az amerikai HBO vasárnap este vetítette a nagy sikerű Trónok harca sorozat harmadik évadának befejező epizódját. Az évadzáró rész azonnal felkerült a netre, és rögtön új kalózkodási rekordot állított fel: a sugárzást követő néhány órán belül már 170 ezren osztották meg szimultán a kalózfájlt a BitTorrent rendszerén.

0 Tovább

Kis híján tökéletes a kalózkiadás!

Az ausztrál hatóságok a közelmúltban bukkantak egy kalózhálózat nyomára, amely olyan jó minőségű másolatokat kínált, amelyek könnyedén megtéveszthetnének bármely vevőt. Bejegyzésünkben egy termék összehasonlítós videót mutatunk, amely jól példázza az ausztrál tapasztalatot.

Hamis vs. eredeti

1 Tovább

Zombitetkó és horror a tévében

Van, aki a borzongást szereti, mások a tetoválásokat. Zombie Boy mindkettőt, de azt nem, ha a testére varrt mintát illetéktelenül használják horror sorozatok készítői.

Balra Zombie Boy és jobbra a film szereplője (Kép forrása: THR)

0 Tovább

Nem váratja az ausztrál rajongókat Doctor Who

A brit premier után szinte azonnal elérhető lesz az ausztrál internetezők számára a Ki vagy, Doki? című sorozat legfrissebb epizódja. Az online stream közel egy héttel előzi majd meg az ausztrál tévé premiert.

Az egyik leggyakrabban hangoztatott érv a kalózkodás mellett a tartalom elérhetetlensége. Fogyasztóként ma már nem akarunk heteket, hónapokat várni arra, hogy a külföldön bemutatott premierek hozzánk is elérjenek. Így vannak ezzel az ausztrál netezők is, akik illegális letöltéseiket részben a vetítési ablak hosszúságával magyarázzák. Igaz, nekik már egy hét is túl hosszú ahhoz, hogy kivárják, amíg kedvenc sorozatuk új epizódja legálisan is elérhető lesz. Az ausztrál ABC azonban elejét veszi a panaszoknak, és azonnali elérést kínál.

A csatorna a napokban bejelentette hogy a brit premiert követően online teszi elérhetővé a kultikus sci-fi sorozat, a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) legújabb epizódjait. Nagy-Britanniában szeptember elsején este debütál a sorozat új évada, míg az ausztrál streaming oldal, az iview kínálatában szeptember 2-án a hajnali órákban felkerül az évadnyitó epizód. Ha a két ország közötti időeltolódást figyelembe vesszük, az ausztrál rajongóknak talán egy órát, ha várniuk kell arra, hogy láthassák a Doki legújabb kalandját.

A helyzet újszerűségét fokozza, hogy az online sugárzást követően a csatorna csak szeptember 8-ától sugározza a tévében is az új évadot.

 (Via: ABC blog, ZDnet)

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek