Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Hamis” Starbucks nyílt Los Angelesben

Az eredeti kávézókkal szinte teljesen megegyező üzlet mindössze annyiban különbözött a többitől, hogy a tréfás kedvű koppintók a márkanév elé mindenhova odaírták, hogy buta. Így tehát a betérő vendégek buta kávét kaphattak a buta Starbucksból.

0 Tovább

Már az Apple alkalmazottakat is hamisítják

Persze csak tréfából, Tyler Fischer, amerikai komikus ugyanis négy különböző Apple üzletben is megviccelte a vásárlókat azzal, hogy az almás márka alkalmazottjának adta ki magát.

0 Tovább

A sokat másolt táskakészítő fantasztikus fricskája a hamisítóknak

Általában ha egy vállalat azt tapasztalja, hogy hamisítják a termékeiket a hatóságokhoz fordul segítségért, és jogi úton próbálja megvédeni magát. A Saddleback Leather Co., főleg luxustáskákat készítő cég vezérigazgatója viszont egészen más megközelítést választott a visszavágásra. Dave Munson egy 12 perces YouTube videóban oktatja a hamisítóknak, hogy hogyan is kellene "minőségi" módon lemásolni a termékeiket.

0 Tovább

Borzasztó koppintáshoz még szörnyűbb reklám dukál

Sokat gondolkodtunk, hogy miképpen zárhatnánk méltóan a blog 2013-as évét, aztán minden tervezést felülmúlóan egyszer csak szembe jött velünk az alábbi videó, és rögtön tudtuk, hogy megvan amit kerestünk! Egyszer már beszámoltunk a legújabb iPhone koppintásáról a Goophone-ról, azonban úgy tűnik hogy trónfosztás történt a legotrombább másolatok trónján, mivel a japán Iosys a napokban piacra dobta Iophone 5 néven az iPhone 5c ihletésű telefonját. A folytatásban megnézhetitek a szörnyű készülék még borzalmasabb reklámját!

0 Tovább

Arcátlan rajzfilm-koppintások

Érdekes válogatásra bukkantunk az egyik nagy képmegosztó portálon. Olyan filmek plakátjait, illetve DVD borítóit gyűjtötte össze az egyik felhasználó, amelyek egyértelműen valamelyik nagy sikerű, széles körben ismert produkció farvizén próbálnak meg elevickélni. Az arcátlan produkciók készítői a megtévesztésig hasonló címválasztással, kinézettel és történetvezetéssel próbálják kihasználni a filmiparban kevésbé járatos DVD vásárlókat, illetve streaming szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználókat. "Utángyártott" animációs filmek a folytatásban!

0 Tovább
«
123

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek