Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A béna játékkoppintások visszatérnek

Ugyan a közelmúltban egy elég bő válogatást osztottunk meg veletek az elfajzott gyermekjátékokról, azért még így is sikerült kihagyni pár érdekfeszítő darabot a legfélresikerültebbek közül. Olybá tűnik, hogy még van némi muníciója a hamisítóknak. A Knockoffs&Bootlegs tumblr gyűjtése következik.

0 Tovább

Kína a képzeletbeli repülő autót is koppintotta

Manapság már világszínvonalú autógyártás folyik Kínában, persze ettől függetlenül a kínai autók nagy része még mindig hasonlít a nyugati márkák jól fogyó típusaira. Az 1960-as években azonban még nem, hogy fejlett autógyártás, de ipar sem nagyon volt az akkoriban agrárországnak számító államban. Álmodni azonban már akkor is nagyot mertek, például egy repülőautót.

0 Tovább

A legfélresikerültebb gyermekjáték koppintások

A cím magáért beszél, hihetetlenül félresikerült hamis gyermekjátékok következnek, a The FWOOSH nevű akciófigura gyűjtő közösség ugyanis összeszedte a valaha forgalomba került legbénább hamis figurákat olyan szuperhősökről, mint például Specialman! Hopp, várjunk csak… Superman! Ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemek következnek!

2 Tovább

Like cipők, Smile kóla és a többiek

Miközben az internetet böngésszük a legújabb hamisítási, vagy kalózkodási hírekre vadászva, időről-időre belebotlunk egy-egy viccesebb összeállításba. Ezeket rendszerint meg is osztjuk veletek itt, a blogon. Nos, ma sem lesz ez másképp! Jelentjük, megtaláltuk az eddigi legbővebb és legszórakoztatóbb válogatást a hamis kínai márkák világáról.

0 Tovább
123
»

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek