Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen márkanév-koppintások

Az interneten hamisításról, illetve szerzői jogi jogsértésről szóló hírek után böngészve, mostanra már kezdjük azt gondolni, hogy minket semmi sem lephet meg. Persze ez a csalóka gondolat csak addig tart, amíg bele nem futunk egy olyan válogatásba, mint amilyet a loffee.com közölt le a minap.

0 Tovább

Ölelkeznek az ellenfelek a kasszasiker kamu plakátján

Egy kínai filmszínház véletlenül egy rajongó által készített kamu poszterrel hirdette a legújabb hollywoodi kasszasikert, a Thor: sötét világ című filmet. A felhasznált hamis plakáton a filmben egymásnak feszülő hősök, Thor és Loki boldogan simulnak egymáshoz, mintha csak a Titanic orráról figyelnék a habokat.


0 Tovább

Hamis Vespákat foglaltak le a nemzetközi motorshown

Azon talán már senki sem lepődik meg, hogy a távol-keleten rendszeresen láthatóak jól ismert autó- vagy motormárkák bejáratott típusainak koppintásai. Arra viszont még mi sem számítottunk, hogy néhány kínai vállalkozónak az az ötlete támad, hogy egy nemzetközi motorkiállításra, amit ráadásul Olaszországban rendeztek meg, Vespa klónokkal készüljenek. Az eredetire kínosan hasonlító, kínai robogókat végül lefoglalta az olasz Pénzügyőrség.

0 Tovább

Saját kamu bélyegeivel levelezett egy brit férfi

Egy angliai építész három éve veri át folyamatosan a brit királyi postát saját kezűleg készített vicces bélyegeivel.

0 Tovább

Szemtelenül lekoppintott Halloween-jelmezek

Ugyan nálunk Magyarországon (még) nem jött igazán divatba az amerikaiknál már régóta hagyományos Halloween "megünneplése". Ettől függetlenül a hollywoodi filmeknek és sorozatoknak köszönhetően valószínűleg mindenki tisztában van vele, hogy ekkor az emberek nagy többsége álruhába öltözik. Erre természetesen a jelmezkészítők is készülnek, és igyekeznek a legszélesebb igényeket is kielégíteni, így gyakran találkozhatunk a kínálatban ismerős kosztümökkel, pop kulturális utalásokkal. Persze a gyártók a takarékoskodás jegyében hajlamosak megspórolni az általuk elkészített jelmezek után járó jogdíjakat, így rendkívül "kreatív" módon vicces fantázianeveken dobják piacra az egyértelműen lenyúlt karaktereket. Ezekből a koppintott kosztümökből készített egy válogatást a BuzzFeed, aminek legjobb darabjait, most veletek is megosztjuk.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek