Egy kínai filmszínház véletlenül egy rajongó által készített kamu poszterrel hirdette a legújabb hollywoodi kasszasikert, a Thor: sötét világ című filmet. A felhasznált hamis plakáton a filmben egymásnak feszülő hősök, Thor és Loki boldogan simulnak egymáshoz, mintha csak a Titanic orráról figyelnék a habokat.


Az alkotás nyilvánvalóan hamis, illetve egy rajongói tréfa eredménye, amit még jóval korábban töltött fel egy bbqfish2012 névre hallgató kínai blogger a Weibo-ra. A valódi kérdés inkább az, hogy hogyan történhetett meg, hogy a  Shanghai Bona Insun International Cineplex névre hallgató mozi komplexum egy nyilvánvalóan hamis forrásból származó posztert helyezzen ki.

Az elbénázott plakát miatt azonban valószínűleg nem dühösek a film jogait birtokló Marvel stúdiónál, ugyanis a kamu poszternek köszönhetően még nagyobb publicitást kapott az egyébként is nagy médiaérdeklődésre számot tartó film. Sőt néhány internetes kommentelő szerint a rajongói változat még valódibbnak is néz ki, mint az eredeti.

via: dailymail