Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Büntethetővé tennék a hamis termékek vásárlását New Yorkban

Leáldozhat a hamis Prada vagy Louis Vutton táskák árusítóinak csillaga New Yorkban, ugyanis a városi tanács elé egy olyan törvénytervezetet terjesztettek be, amit ha elfogadnak, a hamis termékeket forgalmazók lasszóval is csak nehezen tudnak majd vevőket fogni.

0 Tovább

Hamis parfümök a new yorki Broadway-en

Hamisított Justin Bieber parfümökre bukkantak a hatóságok a világ egyik leghíresebb sportcsarnokának, a Madison Square Gardennek a közelében, a Broadway-en.

0 Tovább

Kalózkézen a Szex és New York írójának új könyve

Kalózkézre került Candace Bushnell új, még befejezetlen könyve, miután egy hacker feltörte az írónő postafiókját. A kalóz az új novella első 50 oldalát publikálta is.

Candace Bushnell (forrás: candacebushnell.com)

0 Tovább

Ezer dollár büntetés várhat a hamisítványokra vadászó turistákra

Egy New York-i politikus, bizonyos Margaret Chin ezer dollárig terjedően büntetné azokat a fogyasztókat, akik New York-ban hamisítványokat vásárolnak. Az intézkedés a keresletet szeretné visszaszorítani, amely jellemzően a turisták részéről jelentkezik. A politikus aláírásokat gyűjt, hogy a 2011-ben benyújtott törvénytervezetét elfogadják.

Canal Street: A New York-i kínai negyed főutcája, a turisták és a hamisítványokat kínáló kereskedők kedvenc célpontja (Kép: Wikipédia)

0 Tovább

Jótékony célra kérte a kártérítést a fotós

Jótékony célra kért kártérítést az a New York-i fotós, akinek alkotását engedély nélkül használta fel a Donna Karen New York (DKNY) üzletei kirakatának dekorálásához. A luxuscég 25 ezer dollárt adományozott a jogsértés kompenzálása okán egy fiatalokat segítő szervezetnek.

Humans of New York (forrás: facebook.com/humansofnewyork)

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek