Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szülők meg fizethetik a cechet…

Új-Zélandon már működik az a kalózkodás elleni program, amelynek értelmében pénzbírsággal sújthatók a kalózkodó internetezők. A cechet az internet előfizetés tulajdonosa állja, kiskorú kalózok esetében a szülő…

4 Tovább

Legális vagy illegális?

Egy brit felmérés eredményei szerint komoly zavar van a helyi internetezők fejében arról, mi minősül szerzői jogsértésnek. Az adatok szerint sokan kalózkodnak, de a szerzői jogvédelmet is fontosnak tartják.

A kutatást a Wiggins jogi cég készítette 2500 brit internetező bevonásával.

0 Tovább

Kis híján tökéletes a kalózkiadás!

Az ausztrál hatóságok a közelmúltban bukkantak egy kalózhálózat nyomára, amely olyan jó minőségű másolatokat kínált, amelyek könnyedén megtéveszthetnének bármely vevőt. Bejegyzésünkben egy termék összehasonlítós videót mutatunk, amely jól példázza az ausztrál tapasztalatot.

Hamis vs. eredeti

1 Tovább

Börtön jár a kínai Nobel-díjas könyveinek illegális terjesztéséért

Hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a kínai bíróság azt a férfit, aki a 2012-ben Nobel-díjjal jutalmazott író, Mo Jen könyveinek kalózkiadásaival kereskedett.

Mo Jen dedikál (Forrás: China Daily)

0 Tovább

Letöltési rekordot dönt a Trónok harca új évada

Alig néhány napja debütált a Trónok harca sorozat harmadik évada az amerikai HBO adásán, máris sejthető, hogy a George R.R. Martin regényciklusa alapján készült produkció az év legtöbbet letöltött tévésorozata lesz.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek