Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pénzjutalmat osztanak a mozisoknak

Nagy-Britanniában pénzjutalommal honorálják azokat a mozi alkalmazottakat, akik segítenek leleplezni az illegális felvételeket készítő kalózokat. Tavaly a leggyakrabban a Skyfall vetítése során buktattak le kalózokat.

A brit programot a filmforgalmazók szövetsége, a Film Distributors"Association támogatja, és 2006 óta működik anyagi ösztönzőként. A tavalyi évben összesen 13 mozis alkalmazott segítségét honorálták 700 fontig terjedő összeggel.

0 Tovább

Szerző jogvédőket perelne jogsértés miatt a The Pirate Bay

A The Pirate Bay, a kalózmozgalom zászlóshajója, amely fennen hirdeti a megosztás és a másolás szabadságát, úgy tűnik saját farkába harapott: szerzői jogsértés miatt perelni készül a finn kalózkodás elleni mozgalmat.

Kalózstílusú kalózkodás elleni kampányoldal

11 Tovább

Kevés újdonsággal szolgál a TPB film

A hétvégén debütált a The Pirate Bay alapítóiról és a torrent oldal körüli perről szóló dokumentumfilm. A TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard elsősorban a bírósági eljárásra fókuszál, így azoknak, akik követték a vonatkozó híreket, kevés újdonsággal szolgál a produkció, igaz a film végén, kiderül, hogy a három alapító között nem olyan felhőtlen a viszony.

Képkocka a filmből

0 Tovább

Azonnal lekapcsolják a kalózkodó egyetemistákat

Határozott és szigorú irányt követ az Illinois-i egyetem, ha hallgatói kalózkodásáról van szó: az első panasz után megvonják az internetelérést azoktól, akik illegálisan töltenek le.

0 Tovább

Hollywoodi filmek kínai módra

Számos "szemet gyönyörködtető" hamisítványt láttunk már, de az alábbi képsorozat mégis egészen megdöbbentő. Ma a kínai fogyasztóknak szánt kalóz DVD borítókat mutatunk, amelyek hol ostoba elírásokkal vannak tarkítva, másutt más filmekből átvett karakterekkel próbálják még vonzóbbá tenni a produkciót.

Scarlett Johansson igen szép elismeréseket kapott az Elveszett jelentés című filmben nyújtott alakításáért, ahogy partnere, Bill Murray is. Viszont mit keres a filmben Dustin Hoffman és miért visel cilindert?

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek