Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalóz felnőtt film készült A szürke ötven árnyalatából

A szürke ötven árnyalata című erotikus regény megfilmesítési jogait birtokló Universal stúdió szerzői jogsértési pert indított egy felnőtt filmeket gyártó stúdió ellen, amely E.L. James bestsellere alapján készített pornófilmet.

0 Tovább

Minden negyedik nézőt összezavarhatnak a kamu hobbitok

A Warner Bros kutatási adatokkal igazolja, hogy megzavarhatja a mozi nézőket, ha egyszerre két film kerül forgalomba, amelynek hobbitok a főszereplői. A Tolkien mesét gyártó stúdió egy ZS kategóriás filmgyártó ellen pereskedik.

0 Tovább

Hobbitok miatt pereskedik Peter Jackson

Jogsértés miatt indítanak pert A hobbit filmet gyártó stúdiók egy "zs" kategóriás filmgyártó ellen, amely a Tolkien adaptáció premierje előtt saját hobbit filmet mutat be. Peter Jackson stábja szerzői jogokra, a jogsértő viszont régészeti leletekre hivatkozik.

Hobbitok kontra hobbitok

0 Tovább

Italmárka perli az alkoholista pilótáról szóló film készítőit

A Budweiser védjegyjogosultja bírósági úton kéri, hogy takarják ki a sörmárkát az alkoholista pilótáról szóló Denzel Washington filmben. A bíróságnak kell megítélni, tekintettel a film témájára, belefér-e a fair use kategóriába az italmárkák megjelenítése.

1 Tovább

Évfordulós időzítéssel indul az új Dotcom oldal

Kim Dotcom a Twitteren jelentette be, hogy a Megaupload bezárásának egy éves évfordulójára időzítve indítja el új fájlcserélő oldalát. A Mega névre keresztelt szolgáltatás titkosítással kerülné ki a felelősségre vonást.

1 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek