A BitTorrent forgalmi adatai alapján a TorrentFreak minden évben különböző kategóriák szerint összeállítja a kalózkodó internetezők által legtöbbet keresett tartalmak listáját. A portál idén elsőként a televíziós műsorok letöltési mutatóit közölte. E szerint 2011-ben a törvényszéki szakértőként dolgozó sorozatgyilkos történetére volt kíváncsi a legtöbb torrentező. A Dexter című krimi egyes epizódjait mintegy 3,6 millió alkalommal töltötték le illegálisan.

A második legtöbbet letöltött sorozat kétes címét az HBO Trónok harca című produkciója nyerte, amelyet epizódonként 3,4 millióan kerestek. A harmadik helyre az Agymenők című sorozat került epizódonkénti 3,09 milliós letöltési számmal.

A tízes lista további helyezettjei között a Doktor House, az Így jártam anyátokkal, a Glee – Sztárok leszünk!, a The Walking Dead, a Terra Nova, a True Blood – Inni és élni hagyni és a listát záró Totál Szívás szerepel.

Ahogy a fenti táblán is látható a lista első két helyezettje esetében a letöltési mutató magasabb annál, mint ahányan átlagosan a tévé előtt ülve követték a sorozatot. A Dexter esetében ez epizódonként egymillióval több letöltést jelent, mint tévénézőt. A Trónok harca esetében már kisebb a különbség, míg a lista többi nyolc sorozatát lényegesen többen követtéka a tévén keresztül, mint ahányan az illegális letöltést választották.

(Via: TorrentFreak)