Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Százezer életet követel évente Afrikában a gyógyszerhamisítás

Közös nyilatkozatot fogadott el négy afrikai ország first ladyje: erősítik az együttműködést az egyre terjedő gyógyszerhamisítás elleni harcban.

0 Tovább

Hajhamisítót fogtak a dél-afrikai hatóságok?

A johannesburgi hatóságok a közelmúltban őrizetbe vettek egy kínai férfit, aki a hírek szerint "hamis hajat" próbált meg becsempészni Dél-Afrikába. Hamis haj?! Talán jobb, ha nem tudjuk, mi is az...

0 Tovább

Magyarországi címkézésű hamis fogamzásgátló szerekre figyelmeztetnek Nigériában

Címkézése szerint Magyarországon gyártott hamis esemény utáni tabletták forgalmazása miatt óvatosságra inti a lakosságot a nigériai gyógyszerhatóságok. Egyelőre nem tudják, mit tartalmaznak a készítmények.

A nigériai Nemzeti Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (NAFDAC) hamisított Postinor-2 elnevezésű, szájon át adagolható fogamzásgátló tabletta miatt adta ki a figyelmeztetést. A Prostinor-2 egy sürgősségi fogamzásgátló szer, amely a védekezés nélküli közösülést követő 72 órában alkalmazható.

0 Tovább

A hamis malária gyógyszerek története

A hamis malária gyógyszerekről "mesél" az alábbi videó, ami a Juma petíció néven életre hívott, globális gyógyszerhamisítás elleni akció részeként született. A hamis malária gyógyszerek okozta probléma, Magyarországról nézve bármilyen távolinak is tűnik, ahogy a videó is jelzi, még sincs olyan messze, mert megszüntetésében nekünk is részünk lehet!

0 Tovább

Petíció a hamis malária gyógyszerek ellen!

A Dutch Malaria Foundation szerint minden ötödik percben meghal egy gyermek a hamis malária elleni gyógyszerekkel való kezelés eredményeként. Az alapítvány petíciót indított a hamisítványok gyártása ellen, amelyben követeli, hogy a nemzeti kormányok szenteljenek nagyobb figyelmet a problémának.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek