Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kamu hozzászólásokért büntették a Samsungot Tajvanon

A tajvani versenyhivatal több mint 300 ezer dollárra büntette a dél-koreai óriásvállalatot, mert az pénzért vásárolt hamis kommenteket a közösségi médiában. Az ügy különös pikantériáját az adja, hogy a vállalat nem magának vásárolt pozitív véleményeket, hanem egy versenytársának rosszalló megjegyzéseket.

0 Tovább

Hamisítvány leplezi le az új Samsung Note-ot?

Ahogy közeledik a Samsung új csúcskészülékének, a harmadik generációs Galaxy Note-nak a premierje, egyre több információ szivárog ki róla. A külső megjelenését viszont mindezidáig jól titkolták a koreai cég képviselői. Mindezidáig, mert lehet, hogy egy koppintásokra specializálódott kínai gyártó már le is leplezte a designt legújabb telefonjával.

0 Tovább

Jay-Z új albumán pörögnek a kalózok

Megjelenése előtt egymillió Samsung felhasználó számára ingyen elérhetővé tette új albumát Jay-Z. A Magna Carta Holy Grail lemezhez készült appot azonban feltörték. A kalózverzió letöltési mutatói pedig azonnal pörögni kezdtek.

Három nappal a hivatalos lemezbemutató előtt egymillió Samsung okostelefon, illetve táblagép tulajdonosa tölthette le ingyenesen a híres amerikai rapper új albumát. Hogy az appot feltörték az sajnos nem meglepő, az illegális letöltés mögötti motiváció azonban ezúttal többféle is lehet.

0 Tovább

Apró különbségeken bukik meg a hamis Galaxy S4

Még csak áprilisba került forgalomba, de máris értékesítik a Samsung Galaxy S4 hamis verzióit. Az alábbi termék összehasonlítós videóból kiderül, néha a hamisítvány egészen apró különbségekből ismerhető csak fel.

Hamis vs. Eredeti

0 Tovább

Eredeti még nincs, de a klónja már kapható

A Samsung még nem is dobta piacra a Galaxy Note 3-as kiadását, de a kínai gyártók már megjelentették a maguk készülékét. A replika telefon-táblagépen ugyan nem szerepel a Samsung márkaneve, de a készülék egy az egyben követi a Galaxy sorozat formatervezését.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek