Még csak áprilisba került forgalomba, de máris értékesítik a Samsung Galaxy S4 hamis verzióit. Az alábbi termék összehasonlítós videóból kiderül, néha a hamisítvány egészen apró különbségekből ismerhető csak fel.

Hamis vs. Eredeti

Ahogy az már lenni szokott az aktuálisan trendi mobiltelefonokkal, a Samsung legújabb csúcskészülékére is lecsaptak a hamisítók. Bár az eredeti készülék csak április vége felé került forgalomba, a legnagyobb videó megosztón máris találni eredeti-hamis összehasonlítós videókat. Az alábbi anyagból például az derül ki, egyes hamisítványokat az avatatlan szem, alig tudja megkülönböztetni. Az alábbi esetben például a legárulkodóbb a hamis készülék hátlapja: nem szerepel rajta a Galaxy S4 felirat, emellett a vaku sárga, nem pedig fehér, mint az eredetin.

Ahogy a videóból is látszik, a készülék eleje látszólag azonos. Sajnos az nem derül ki, hogy a hamisítvány hogyan funkcionál, vagy az, működik-e egyáltalán. A szemfülesebbek ugyanis kiszúrhatják, hogy a hamis mobilon talán dupla fólia van, mert a kijelzőn az idő nem változik a teszt során.