Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apró különbségeken bukik meg a hamis Galaxy S4

Még csak áprilisba került forgalomba, de máris értékesítik a Samsung Galaxy S4 hamis verzióit. Az alábbi termék összehasonlítós videóból kiderül, néha a hamisítvány egészen apró különbségekből ismerhető csak fel.

Hamis vs. Eredeti

0 Tovább

Kis híján tökéletes a kalózkiadás!

Az ausztrál hatóságok a közelmúltban bukkantak egy kalózhálózat nyomára, amely olyan jó minőségű másolatokat kínált, amelyek könnyedén megtéveszthetnének bármely vevőt. Bejegyzésünkben egy termék összehasonlítós videót mutatunk, amely jól példázza az ausztrál tapasztalatot.

Hamis vs. eredeti

1 Tovább

Fejleszti-e az izmokat a hamis TRX?

Újabban itthon is egyre nagyobb ismertségnek örvend a TRX nevű tréning eszköz, amely az egyensúlyérzéket, hajlékonyságot, a mélyizmok stabilitását hivatott fejleszteni. A kérdés az, a hamis TRX is képes erre?

Balra az eredeti, jobbra a hamisítvány

4 Tovább

Melyiket vennéd be?

Eredeti? Hamis? Melyiket venné be? - teszi fel a kérdést a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) által 2013. március 6-án indított gyógyszerhamisítás elleni kampány. Az akció az online gyógyszervásárlás veszélyeire hívja fel a figyelmet, és hasznos tanácsokkal segít az illegális, és veszélyes szerek elkerülésében.

1 Tovább

Tudomány a hamisítás ellen

Egy innovatív tudományos megoldás szerint aranytartalmú nanorészecskék is kerülhetnek mindennapi használati cikkeinkbe annak érdekében, hogy ezek eredetiségét igazolják. Mivel az arany nem minősül mérgező anyagnak, ezért élelmiszerek, gyógyszerek eredetiségigazolására is használnák.

Az NBC Learn által bemutatott riport szerint a Michigan Állami Egyetem (MSU) kutatóközpontjában fejlesztett hamisítás elleni technológia azon az ötleten alapul, hogy a termékek egyfajta nyomkövető anyagot tartalmazzanak, amely ellenőrizhetővé teszi ezeket és igazolja valódiságukat.

0 Tovább
«
12345

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek