Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Okostelefon tesz különbséget hamis és eredeti között

Többször hallottunk már arról, hogy okostelefonos alkalmazással könnyedén lehetne azonosítani a hamisítványokat. Az alábbi videó azt mutatja meg, eredetiséget ellenőrizni mobiltelefonnal tényleg mennyire egyszerű.

0 Tovább

Részletekben rejlik a lényeg

A hamisítvány a szemnek készül, nem a tapintásnak - hangzik az állítás az alább megosztott videóban. Valóban, ami első pillantásra meggyőző, eredetinek terméknek tűnik, arról tüzetesebb vizsgálat alapján könnyen kiderülhet, hogy hamisítvány.

0 Tovább

Fő funkcióját nem teljesíti a hamis védőtok

A közelmúltban írtunk hamis és eredeti okostelefonok összevetéséről. Nos, aki ilyen árkategóriában vásárol készüléket, az többnyire szeretne vigyázni is rá, így nem árt, ha tudja, a tartozékokat is hamisítják!

Melyik melyik?

0 Tovább

Akksija buktatja le a hamis mobilt

Jó rég hoztunk már termék összehasonlítós videót, így itt az ideje egy újabbnak! Az alábbi videó a Samsung slágertermékét a Galaxy S III eredeti és hamis verzióját hasonlítja össze.

0 Tovább

Miért vegyünk eredetit?

A hamisítványok legfőbb vonzereje olcsó árukban rejlik. Az alábbi oktatóvideó azonban arra mutat rá, miért érdemes mégis a drágább, de eredeti terméket megvásárolni, sőt azoknak is tartogat választ, akik nem értik, miért drágább az eredeti, ha a hamisító olcsóbban állítja elő látszólag ugyanazt a terméket.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek