Ahogy közeledik a Samsung új csúcskészülékének, a harmadik generációs Galaxy Note-nak a premierje, egyre több információ szivárog ki róla. A külső megjelenését viszont mindezidáig jól titkolták a koreai cég képviselői. Mindezidáig, mert lehet, hogy egy koppintásokra specializálódott kínai gyártó már le is leplezte a designt legújabb telefonjával.

A leleplezés gyanúja onnan ered, hogy a No.1 névre hallgató gyártó, amely nem bevallottam ugyan, de jól beazonosíthatóan koppintásokban utazik, a közelmúltban bejelentett egy szeptemberben érkező új típust, az N3-at. Ami, micsoda véletlen, pont akkor kerül majd a „boltokba”, amikor hivatalosan is bemutatják a Samsung új zászlóshajóját. További gyanakodásra adhat okot maga a készülék elnevezése is, hiszen nem kell kódfejtői végzettség ahhoz, hogy hamar rájöjjünk, mit is jelent az N3. Igen, a Note 3-at!

Az eszmefuttatást tovább gondolva tehát, ha ez egy koppintott telefon, akkor minden bizonnyal hasonlítania kell az eredetire. Persze az, hogy a kínai No.1 új készüléke valóban hasonlít-e a harmadik Samsung Note-ra, vagy az egész pusztán merő fantazmagória, csak a jövő héten kapjuk meg a választ. A szomorú igazság jelenleg csak annyi, hogy nagy eséllyel hamarabb kerülhet a fogyasztókhoz a hamisítvány, mint az eredeti termék.

via: gforgames