Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koppintott autók a világ legdrágább játékában

Hiába vált a világ legköltségesebb, és egyben a legkelendőbb videojátékává a múlt héten megjelent GTA V, van amire így sem jutott pénz, és itt a játékban szereplő autók jogdíjaira gondolunk. Vagy a valódi autók koppintása is csak a játék által nyújtott görbe tükör része? Döntsétek el ti! A National Post gyűjtése következik.

1 Tovább

Koppintások a sanghaji autó kiállításon

Kína legtöbb iparágában jellemzőek a koppintások, nincs ez másképp az autógyártás területén sem. Szakértői szemek a 2013-as sanghaji autó kiállításon is felfedeztek egyértelmű másolatokat és erős utánérzéseket.

0 Tovább

Injekcióba töltött édességtől a hamis napszemüvegekig (2. rész)

Folytatjuk évösszegző bejegyzésünket. Tegnap a hamis Nutelláktól a Louboutin cipőkig terjedően tekintettük át a legolvasottabb bejegyzéseinket, ma a kínai autó utánzatoktól haladunk a hamis Ray Ban napszemüvegek felismeréséig.

0 Tovább

Halálos veszélyt jelent a hamis gyermekülés

Hamisított gyermek autósüléseket teszteltek a brit szakértők, amelynek tapasztalatai szerint a biztonsági ülés mindent nyújt, csak biztonságot nem.

0 Tovább

Hamisítványokat tesztel az autógyártó

A hamis autóalkatrészek minőségi hiányosságaira és biztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet a BMW. Az autógyártó videóban mutatja be a hamisítványok tesztelésének tapasztalatait.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek