Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dotcom lesz a királyi ajándék!

A fél világ a brit Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekének érkezésére vár, ám a nagy izgalomban, az új-zélandi miniszterelnöknek azért volt ideje viccelni a születendő trónörökösnek szánt ajándékkal.

Dotcom Twitteren reagált a miniszterelnöki viccre

0 Tovább

Facebookon szervezett bevásárló napot a hamisító

Facebook profilján keresztül értékesített hamis ruházati cikkeket az a brit férfi, akit a napokban ítélt felfüggesztett szabadságvesztésre a bíróság. A kereskedő ismerősei körében még bevásárló eventet is meghirdetett.

0 Tovább

Elektromosság lett a hamis alkoholból

Úttörő projektet valósítottak meg a brit hatóságok Lincolnshire régióban: a körzetben lefoglalt alkoholos italokat újrahasznosították, méghozzá úgy, hogy az italokból elektromosságot állítottak elő. Ezzel a módszerrel társadalmilag hasznossá tehetők az egyébként káros hamisítványok.

Megsemmisítésre váró italos dobozok

0 Tovább

Angol szellemváros Kínában

Többszörösen írtunk már Kína utánzási hajlamáról, és arról, hogy turistalátványosságként ikonikus európai és amerikai emlékműveket épít újjá országhatáron belül. A Sanghaj környéki Thames Town ennek a hamisítási trendnek egy nagyobb léptékű változata. Igen ám, de a lakóváros céllal létrehozott épületegyüttes lakatlan, csak a turista fotókhoz nyújt látványos hátteret.

0 Tovább

Legális vagy illegális?

Egy brit felmérés eredményei szerint komoly zavar van a helyi internetezők fejében arról, mi minősül szerzői jogsértésnek. Az adatok szerint sokan kalózkodnak, de a szerzői jogvédelmet is fontosnak tartják.

A kutatást a Wiggins jogi cég készítette 2500 brit internetező bevonásával.

0 Tovább
«
123

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek