Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új szervezet védheti a szerzői jogokat Oroszországban

Az orosz kormány olyan ügynökség létrehozását tervezi, ami keményen fellépne a kalózok ellen. Vezetőjüket állítólag Nyikita Mikhalkov, veterán filmrendező választhatja majd ki.

0 Tovább

Az orosz régiségek fele hamis lehet

A Moscow Times beszámolója szerint legalább a tárgyak fele hamis lehet az oroszországi antik piacon. A károkat több millió rubeles nagyságrendűre becsülik éves szinten.

Egy valóban gyönyörű aktikvitás, a képen egy eredeti Faberge tojás látható.

0 Tovább

Ugató oroszlán a kínai állatkertben

Igencsak meglepődhettek a kínai Louhe city állatkertbe látogatók, amikor a beígért oroszlán helyett, egy tibeti masztiff fogadta őket az egyik kifutón. A Kína Közép-Henan tartományában található állatkert vezetői ugyanis azt gondolták, hogy pár hétre észrevétlenül kicserélhetik az állatok királyát egy kutyára.

0 Tovább

Orosz blokkolástól tart a Wikipédia

Oroszországban augusztus elsején lép hatályba egy új kalózkodás elleni törvény, amely blokkolhatóvá teszi az illegális tartalmakat kínáló weblapokat. A Wikipédia orosz csoportja szerint a törvény teoretikusan alkalmas arra, hogy a szabad enciklopédia oldalait is elérhetetlenné tegye.

0 Tovább

Kínai rabszolgák gyártották a hamis Chanelt Oroszországban

Gyakorlatilag rabszolgasorban élt és dolgozott az a 100 kínai munkás, akik egy Oroszországban leleplezett hamisító üzemben gyártották a hamis Chanel cipőket. A helyszínen 3600 pár hamis lábbeli került elő.

0 Tovább
«
123

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek