Bár a cím talán mást sugall, nincsen semmilyen perverziónk a fogyasztói elektronikai cikkekkel kapcsolatban, viszont ténylegesen egy iPhone 5 nevű "nyalható" terméket mutatunk ma nektek. 

Korábban már írtunk róla, hogy a kínai kereskedők igyekeznek minden lehetséges formában illegálisan kihasználni az Apple nevének ismertségét, és ennek alapján a legképtelenebb termékeket látják el az amerikai cég által ismerté tett almás logóval és márkanevekkel. Ennek egyik ékes példája volt az iphone névre keresztelt gázrezsó, egy másik pedig az alább bemutatásra kerülő jégkrém és süti.

Bár iPhone 5-öst hivatalosan még nem lehet kapni, az új készülék iránti várakozásra reagálva egy kínai édességgyártó előállt az iPhone 5 Ice Pop nevű jégkrém ötletével, amely csomagolását tekintve az okostelefont, az édességet tekintve pedig a híres logót formázza. Lehet kapni mangós és körtés ízben is.

Mangós iPhone 5

Nyalható az alma...

Körtés iPhone 5

Nem ez az egyetlen iÉdesség, ami legalábbis meglepődést válthat ki belőlünk. Egy tajvani cukrászda, amely ananászos tortájával szerzett ismertséget a helyi fogyasztók körében, újabban az iPhone készülékek dobozára hasonlító csomagolásban kezdte el értékesíteni az édességet. Az iFong névre keresztelt kiszerelés hat darab, külön csomagolt sütemény szeletet rejt, sőt az ínyencek kedvéért ajándéktáska is jár hozzá.

A tajvani gyártó egy másik terméke iYou néven fut. Ez egy grapefruittal készült desszert, amelyet körte alakra formáznak, és amelyet iPad dobozban értékesítenek.

Mindkét süti dobozához saját ikonokat is terveztek, amelyek a készítés módjára, a termék összetevőire, származási helyére stb. vonatkozóan adnak információkat. 

(Via: M.I.C. Gadget)