Szókimondó szövegei és merész színpadi megjelenése okán jelentős tiltakozást váltott már ki Lady Gaga "The Born This Way Ball" című ázsiai turnéja. A Fülöp-szigeteken és Dél-Koreában keresztény, Indonéziában iszlám csoportok tiltakoztak fellépése ellen. A napokban azonban egy Twitter bejegyzése hatására háborodtak fel rajongói, amelyben a régió hamisítványokban gazdag kultúrájára célozgatott.

Az énekesnő múlt héten Thaiföldön adott koncertet. Az országba való megérkezésekor a következő Twitter üzenetet osztotta meg 24 millió követőjével: "I just landed in Bangkok baby! Ready for 50,000 screaming Thai monsters. I wanna get lost in a lady market and buy fake Rolex."

Nem titok, hogy Ázsiában, így Thaiföldön is hatalmas mennyiségben gyártanak és értékesítenek hamisítványokat, ám Lady Gaga észrevételét sokan rossz néven vették. Rajongói közül többen csalódottságuknak adtak hangot, hogy az énekesnő így reagál hazájukra, sokan szóvá tették, hogy sértegeti őket, mások jelezték, a megvásárolt koncert jegy ellenére talán el sem mennek a showra. Lady Gaga Facebook oldalán egy rajongója szarkasztikusan megjegyezte azt is, ha az énekesnőnek lesz ideje vásárolgatni Bangkokban, akkor nem csak a hamis Rolexeknek, de a kalóz Lady Gaga cd-knek is örülhet majd.

Ázsiai turnéja során nem ez az első hasonló megjegyzése a popsztárnak. Hongkongi koncertje előtt szintén Twitter üzenetben osztotta meg, mennyire imádja a várost, ahol hamis Birkin táskákat lehet vásárolni.

(Via: Yahoo News, fotó: Lady Gaga Facebook oldala)