Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dotcom lesz a királyi ajándék!

A fél világ a brit Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekének érkezésére vár, ám a nagy izgalomban, az új-zélandi miniszterelnöknek azért volt ideje viccelni a születendő trónörökösnek szánt ajándékkal.

Dotcom Twitteren reagált a miniszterelnöki viccre

0 Tovább

A szülők meg fizethetik a cechet…

Új-Zélandon már működik az a kalózkodás elleni program, amelynek értelmében pénzbírsággal sújthatók a kalózkodó internetezők. A cechet az internet előfizetés tulajdonosa állja, kiskorú kalózok esetében a szülő…

4 Tovább

Dotcom-per: az eljárásnak hála megvásárolhatja otthonát?

Furcsa "mellékhatása" lett a Kim Dotcom ellen zajló hatósági eljárásnak. Feltételes szabadlábra bocsátása után a szerzői jogi visszaéléssel vádolt internetmogul nem hagyhatja el Új-Zélandot, így viszont elég időt tartózkodott egyhuzamban az országban ahhoz, hogy lehetősége nyíljon az ingatlanvásárlásra. Befagyasztott számlái miatt persze kérdés, hogy miből fizetne.

A Dotcom-villa bejárata

0 Tovább

Dotcom testsúlyával viccelt a sörmárka

Sértőnek találta, ezért levetette azokat a hirdetéseket az új-zélandi reklámfelügyeleti hivatal, amely a kalózkodás miatt nemzetközi szinten hírhedtté vált Kim Dotcom testsúlyával próbált viccelni.

Tui plakát egy házfalon

0 Tovább

Az eső segít a hamis tejipari termékek kiszűrésében?

Új-zélandi kutatók felfedezték, hogy a helyi esőzés olyan természetes izotópokkal rendelkezik, amelyek a legelők fűjét fogyasztó tehenek tejében, s így a szigetországban előállított tejtermékekben is kimutathatók. A technológiát hamisítványok kiszűréséhez használnák.

0 Tovább
«
12

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek