Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sok finn esik áldozatul az interneten kereskedő hamisítóknak

Az északi országban egyre nő azoknak a száma, akik véletlenül, vagy akár szándékosan vásárolnak hamis termékeket online.

0 Tovább

Már a harmadik amerikai államban szigorodnak a hamis légzsákokkal kapcsolatos törvények

Az egyesült államokbeli Connecticut és New York után már Ohio-ban is bűncselekménynek minősül a hamis légzsákok gyártása, importálása és forgalmazása.

0 Tovább

Borzasztó koppintáshoz még szörnyűbb reklám dukál

Sokat gondolkodtunk, hogy miképpen zárhatnánk méltóan a blog 2013-as évét, aztán minden tervezést felülmúlóan egyszer csak szembe jött velünk az alábbi videó, és rögtön tudtuk, hogy megvan amit kerestünk! Egyszer már beszámoltunk a legújabb iPhone koppintásáról a Goophone-ról, azonban úgy tűnik hogy trónfosztás történt a legotrombább másolatok trónján, mivel a japán Iosys a napokban piacra dobta Iophone 5 néven az iPhone 5c ihletésű telefonját. A folytatásban megnézhetitek a szörnyű készülék még borzalmasabb reklámját!

0 Tovább

Akár 20 évet is kaphat a borhamisító

Rudy Kurniawan a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott, borritkaságokkal foglalkozó kereskedőjét ma hivatalosan is bűnösnek találta a manhattani bíróság. A férfi olcsó borokat adott el drága márkák üres palackjaiba töltve vagy drága borok hamis címkéivel ellátva.

0 Tovább

Nanotechnológia segíthet kiszűrni a hamis gyógyszereket

A Macquarie Egyetem kutatói feltaláltak egy újfajta nanokristályos technológiát, aminek a segítségével a jövőben könnyen kiszűrhetővé válhatnak a hamis gyógyszerek. A "t-Dots" névre keresztelt részecskék széles körben alkalmazhatóak lesznek, akár a rákos betegségek diagnosztizálását is megkönnyíthetik.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek