Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Százezer életet követel évente Afrikában a gyógyszerhamisítás

Közös nyilatkozatot fogadott el négy afrikai ország first ladyje: erősítik az együttműködést az egyre terjedő gyógyszerhamisítás elleni harcban.

0 Tovább

Több mint 700 hamisítványokat forgalmazó oldalt kapcsoltak le

Nagy sikerrel zárult a negyedik alkalommal megszervezett Project Cyber Monday néven futó nemzetközi akció. A hong kongi, az európai és az amerikai hatóságok több mint 700 hamisítványt forgalmazó oldalt kapcsoltak le egyszerre.

0 Tovább

A 10 leggyakrabban hamisított karácsonyi ajándék

Az amerikai Better Business Bureau nevű hamisításellenes szervezet idén is elkészítette azt a listát, amelyen a hamisításnak leginkább kitett karácsonyi ajándékok szerepelnek. A lista természetesen nem tükrözheti teljes egészében az itthoni állapotokat, de valószínűleg jól jelzi, hogy milyen termékeket hamisítanak előszeretettel egy fogyasztói társadalomban.

1 Tovább

Újabb halálos áldozat a hamis iPhone töltő miatt

Égésnyomokkal a testén holtan találtak egy 28 éves thaiföldi férfit. A férfi egy iPhone 4s-t tartott a kezében, ami egy nem Apple márkájú töltőhöz volt csatlakoztatva.


0 Tovább

Hihetetlen márkanév-koppintások

Az interneten hamisításról, illetve szerzői jogi jogsértésről szóló hírek után böngészve, mostanra már kezdjük azt gondolni, hogy minket semmi sem lephet meg. Persze ez a csalóka gondolat csak addig tart, amíg bele nem futunk egy olyan válogatásba, mint amilyet a loffee.com közölt le a minap.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek