Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vonzza a hamisítókat az amerikai focidöntő

Ugyan még három nap hátra van a Super Bowl-ig, vagyis az amerikai futballdöntő kezdetéig, de már most 20 millió dollárnál jár a szövetségi hatóságok által lefoglalt focis hamisítványok értéke.

0 Tovább

Gumibabás, pucér performansz a kalózkodás ellen

Szokatlan módon próbálták kínai egyetemi hallgatók felhívni a figyelmet a kalózkodás zeneiparra gyakorolt káros hatására. Gumibabával, szemérmüket épphogy takarva tiltakoztak, ám a művészi performansznak titulált akciót megakadályozták az egyetem biztonsági őrei.

"Tiltakozó" kínai egyetemisták

0 Tovább

Nyan Cat perli a Warnert!

Két ismert netes mém, a Nyan Cat és a Keyboard Cat kitalálói szerzői jogsértés vádjával pert indítottak a Warner Bros. és a 5th Cell Media ellen. Szerintük ugyanis a két macska figuráját a médiacégek illetéktelenül használják Scribblenauts című játékaikban.

Nyan Cat (Forrás: Know your meme)

1 Tovább

Kevés újdonsággal szolgál a TPB film

A hétvégén debütált a The Pirate Bay alapítóiról és a torrent oldal körüli perről szóló dokumentumfilm. A TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard elsősorban a bírósági eljárásra fókuszál, így azoknak, akik követték a vonatkozó híreket, kevés újdonsággal szolgál a produkció, igaz a film végén, kiderül, hogy a három alapító között nem olyan felhőtlen a viszony.

Képkocka a filmből

0 Tovább

Pekingben nyílt meg a Central Perk

Egy fanatikus kínai rajongónak köszönhetően a Pekingben élők kicsit New Yorkban érezhetik magukat: ehhez nem kell mást tenniük, mint betérni a Jóbarátok sorozatból ismert Central Perk kávézóba, amely kissé váratlan módon a kínai fővárosban üzemel.

Central Perk cégér a pekingi ablakon

1 Tovább
«
123

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek