Döbbenetesen kevés időre volt szüksége a kínai hamisítóknak ahhoz, hogy elkészítsék az iPhone 5-ös klónját, ami ráadásul kivételesen jó minőségű. A ZoPhone nem csak formájában, de specifikációiban és tartozékaiban is követi eredetijét.

ZoPhone fehérben

A kínaiak nem csak olcsó és gagyi utánzatokat gyártanak, hanem készítenek ún. felsőkategóriás hamisítványokat is, amelyekbe elegendő erőforrást fektetnek ahhoz, hogy minőségi termék legyen, az áru mégis szégyenteljes koppintás, hiszen engedély nélkül, más gyártó dizájnja, ötletei és innovációi ellopásával készült. Ilyen termék a ZoPhone i5, amelyet az a legfrissebb Apple termék, az iPhone 5 "ihletett".

ZoPhone feketében

A készülék nem iOS, de Android rendszeren fut, ettől eltekintve méreteit és formáját tekintve szinte megegyezik az eredetivel, sőt kijelzője ugyanolyan felbontást és méretet ígér. A ZoPhone emellett gyorsabb internetkapcsolatot, nagyobb teljesítményt és stabil üzemidőt ajánl, nem váratlan módon, olcsóbban, mint az Apple.

A hamisítók ráadásul nem csak magát a készüléket, de az új iPhone tartozékait is klónozták: a fehér fülhallgató mellett a Lightning néven bemutatott új töltőt is lemásolták.

ZoPhone fülhallgató

ZoPhone töltő

(Via: ITProPortal, Gizchina)